Dah lewat period 11 hari

Haii semua nak tnya semua ada x siapa yg lewat dtg period tp cek urine negative..blh x saper blh share citer pasal nie..risau jgk skrg nie..???

2 Các câu trả lời

mungkin upt yg sis guna tu kurang sensitif.. klu nak lagi tepat boleh test lagi selang 3-4 hari, atau boleh pergi klinik utk cek darah trus.. sebb kandungan hcg dlm darah paling tepat. kalau nak guna upt, kena check awal pagi, waktu subuh @ first kencing hritu