Miscarriage atau period?

Assalamualaikum. Sy lewat period 15 hari. Sblm nie x pernah ada mslh lewat. Dah cek gn preg test. Cuma x pasti pregnant @ tak. Pg td mcm ada ketulan darah ms nak buang air kecil. Skjp td ada tompok darah. Tak pasti samada miscarriage atau apa. Blh ibu2 skalian bantu sy.

Miscarriage atau period?
2 Các câu trả lời

Cepat2 jumpa dr sis, saya pun macam tu gak nasib baik cepat dr refer pakar n makan ubat kuatkan rahim n cairkan darah utk mengelakkan keguguran.

Please check with doctor