Anak sembelit n najis berdarah..

Haii nk tany mcm mn nk bg anak usia 4bln lawas berak x sembelit... Ank sy minun susu formula n susu badan.. Baru ni kn p klinik sbb sembelit meneran samp berdarah... Mohon share cr nk bg ank x kembung n lawas berak#firstbaby #bantusharing

Anak sembelit n najis berdarah..
2 Các câu trả lời

sy guna T-Rub balm utk masalah sembelit 😊 boleh wasap sy www.wasap.my/60129876070/trubalm

tukar ssu sis..prut kmbg sis try spu cream tropika..insyallah bksan..sis kne try and error