Susu semasa mengandung

Haii nak tyaaa mummy² sekalian minum susu aap yer masa pregnant. Saya baru nk msok 3bulan xtau nk minum susu apaaaa. Please share sikit🥰#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

39 Các câu trả lời

saya minum susu kambing jenama lazz dan hi goat .sgt bagus takde gula tambahan tak bau hamis..sedap.. takde krimer ..yg penting dpt control berat badan

Susu kambing lazzchoco.. Alhamdulillah anak lahir kuning 3 hari jaa ulang alik p klinik smpai nurse tnya makan apa sbb sya darah O+ve

saya ada ni Klau awak nak . saya tak jual nak bagi free je . baru tak guna lagi . saya dah lepas bersalin tak minum susu .

3y trước

terima kasih sis tpi sya bru jaa try anmum .

ptt minum mse awl2 thu pregnnt..susu bgus utk kalsium ibu n ank.try minum anmum.sy minum alhamdullillah ok

3y trước

haaa ahh tu la psai telan jugak sbb nk baby sihat.

X sis...sy beli dkt kedai yg ada jual jamu.....beli online pun blh sis...dkt shopee ada jual jgk...

skrg masih anmum. kalau nak sedap...frisomum. sama je. jnji susu. elok utk baby. fresh milk pn bole.

3y trước

klau dh bncuh tpi simpan dlm peti sejuk blh dkkk

i penah mnum anmum tp tk kena dgn tekak manis sgt hehe soooo i amalkan HL susu & full cream jee

3y trước

mmg mnis kalau bancuh tak ikut sukatan air xpaa dakkkk

low fat milk aje, tp dh hjg² pregnant nie tk lalu nk telan susu, ambil pil kalsium je

sy minum karihome mama .. susu kambing, rasa dia best dan buat sy tido lena malam

Susu everyday + buah kurma yg sy dh blend sdri je. Hari2 pagi & mlm sy minum susu.