Susu semasa mengandung

Haii nak tyaaa mummy² sekalian minum susu aap yer masa pregnant. Saya baru nk msok 3bulan xtau nk minum susu apaaaa. Please share sikit🥰#ingintahu #firstbaby #seriusnanya

39 Các câu trả lời

sya minum fresh milk sis sbab minum susu anmun n similac sya cirit birit

3y trước

😅

dutch lady full cream...susu anmum pnh beli tp xleh msuk...xsmue org serasi

Try minum susu kambing lazz sis, sedap xmanis pon, and xde bau kambing😊

minun susu anmun . perisa coklat sedap . cepat kenyang.

sy mnum tamar cocoa je sis cantikkn hb jgk 😍😍😍

Sy mnum anmum sis .. beli perisa coklat 😋

Sy amalkan susu ni...rasa nya pun sedap 👍

3y trước

same dgn saya🥰

i minum nutrisure, boleh cari kat pharmacy

Similac mom... Anmum ramai ckp manis...

3y trước

xtw laa ada kaa idokkk. nurse xhbar apa pun. rasanya xdk kot

klau sya minum susu anmun sis😊