makan nenas muda

sy bru trimester 1.. teringin sngat mkn nenas muda kcik tu.. boleh ke x nak makan… ade sesiapa pernah mkn time pregnant?

7 Các câu trả lời

Tengok badan jugak sis. Mcm sy kalah dgn nenas. Sy tak tahu sy tengah pregnant. Lepas tu sy makan nenas. Esoknya terus keluar janin. Rupanya sy dah pregnant 11 weeks. Sis sabar ya. Kalau boleh elak, sis elak. 🥰

saya pun 1st trim.. saya tak berani lagi sebabnya haritu cuba makan tart nenas.sebiji je. sebab favourite kan . esoknya bleeding sikit😅 malam tu lagi bleeding banyak. mujur tak apa².

Makan untuk lepas sesuap dua boleh depens orang juga saya 8week sampai 16week kerja bedal nenas muda buat colek 😅

trimester 1 jgn la dulu sis .. kandungan lemah lagii, tggu 20w cmtu ..

saya mkn nenas trimester 1.. tapi x byk.. saya pilih nenas yg masak

better jgn mkn lagi . elak dulu mknn yg tajam2 sbb baru trimstr 1..

Jgn dulu, sabar sikit yee nanti dh nk beranak baru mkn