Baby

Haii nak tanya sy dah 16w. Boleh ke sy nk g scan dgr heartbeat baby. Masa buka buku 10w doc scan dan bgtau jantung baby adaa je. lpas dri tu xpenah dah buat scan.

2 Các câu trả lời

Skg dah brp weeks? Klu kjaan mmg mcmtu.. klu swasta dorg akn scan bulan2 utk pastikan baby sihat.. awak ble scan kat swasta wlaupun dah buka buku d kjaan..

5y trước

Sekarang dah 16w. Esok masuk 17w dah. Dkt buku scan utk 20w nnti. Pegi scan dlu dkt swsta boleh je kan

Boleh je sis.😊 Sbb dah 16weeks boleh repeat scan balik utk dengar heartbeat bby..