Berpuasa bulan Ramadhan

Haii mummy2..ada dak yg tdk puasa sbb tkot trjejas kesihatan baby..ramai x pregnant yg puasa kt snie

109 Các câu trả lời

Sy xpuasa..wlupn td hnya dhaga je..sb xmahu ambk rsiko..nk2 plk sy ad sjrah bby kurg grak sblm ni

saya nak cuba puasa tengok dapat separuh hari ke ... hee ... skrg dah 36 week tgu mase je ....

17 week . Xboleh puasa sbb bila lmbat makan je pening loya datang . Nurse tak galakkan puasa

Sy msih lg brpuasa hrp smpi la maghrib nnt..baby sy aktif sgt dr pg smpi skrg..baby 26w

sy cuma tmn ank suami sahur ja, sy tk brni amik risiko puasa sbb jnis cpt lapar weeks 20

sy pun nak cuba puasa tengok... bergantung kepada keadaan...sebab sy jenis yg makan kerap

saya 5weeks. tak puasa sbb perut senak , badan lemah. n saya ada gastrik jugak.

3y trước

scan belum bole, 8weeks bru scan dr kata. tapi saya tnya tentang puasa ni dia tk galakkan utk berpuasa.

Kalau on gdm mcm sy better laa xpayh puasa. Dah ada kes bayi mati dlm kandungan

3y trước

Stkt ni sy puasa alhamdulillah ok.. Baby aktif bergerak... Klau xlarat sgt bru blh berbuka... Klau xpuasa terus xblh jgk kn... Sbb doc pom ckp cmtu... Doakn sy n baby 😍 tp klau gdm sllu xblh kawal better watch out la... Doa byk2 moga Allah permudahkan urusan semua ibu2 hamil

sy tk berani nk puasa ..sbb masih awl lg..n sy pun ad gastrik..tkut jejas kt baby..

esok sy dh 37 week..tpi nk try puasa..klau mmpu sy puasa..cuba je dlu😉