Berpuasa bulan Ramadhan

Haii mummy2..ada dak yg tdk puasa sbb tkot trjejas kesihatan baby..ramai x pregnant yg puasa kt snie

109 Các câu trả lời

32w.. kesian baby kurang nutrisi nnti..anak k2 prnh masuk wad sbb baby x gerak

Sayaaa. Saya belom try lg nak puasa sbb pagi td pon da muntah. Tanak amik risk

insyaAllah sedang berpuasa. mudah2an bertahan hingga berbuka. insyaAllah 😍

sy ade gdm gn hb low.. tp sy cba puasa hr ni klu x lrt sy berbuka jelh.. 30W

11 minggu. dh cuba puasa tp pening kepala. so tak trskan. risau baby juga.

Smlm sy puasa. Tp bby kurang aktif. Jd sy cuma dpt 1 hari je puasa.

Sy baru buka sbb bby kurang gerak. Dah makan baru gerak aktif #27weeks

3y trước

Alhamdullilah🤲🏻

hari pertama kedua ok , masuk ketiga mula letih jadi buka awal 20 weeks

8 minggu tapi sehari pun tk dapat puasa sebab muntah muntah ja 😣

cuba puasa.. sekiranya xmampu baru buka.. saya masalah darah rendah