Risau

Haii mummy² semua... Td berjumpa pakar untuk scan 35week... Then, results scan semua okay... Kecuali ukuran perut bby kecik mcm 31week... Hmm ..ada tak mmy² yg alami perkara yg sama... Doc ckap tumbesarn perut bby terbantut... And berat bby 1.8kg sja... Saya ada drh tinggi & gdm on diet control...tq...

2 Các câu trả lời

Smoga sist dan baby shat wal afiat..smoga sist dbri kkuatan utk mnghdapi smua nie..srta diprrmudahkan insyallahh

5y trước

Amin... Tq sis😇