Risau

Haii mummy² semua... Td berjumpa pakar untuk scan 35week... Then, results scan semua okay... Kecuali ukuran perut bby kecik mcm 31week... Hmm ..ada tak mmy² yg alami perkara yg sama... Doc ckap tumbesarn perut bby terbantut... And berat bby 1.8kg sja... Saya ada drh tinggi & gdm on diet control...tq...

2 Các câu trả lời

Sy pon tgh alami mcmni. Smlm bru jer scan ngn pakar.. Skrg sy 37 mnggu tp baby mmg kcik.. Kepala ikut minggu yg betul kaki trlebih awal plk trikh edd die.. Bdn plk 32 mnggu.. Risau jgklah tkut tumbesaran baby trganggu sbb kite n risau jgk kena induce. Tp doktor pakar scan.. Die tgk masih ok lagi n scan lg mnggu depan tuk tgk perkembangan die..dok ckp Baby mungkin ikut bdn ibu. Sbb bdn ibu die kcik. Tp mngkin kena brsalin awal dri edd..

5y trước

Owhh doktor sruh paksa brsalin ke.. In shaa Allah sis.. Aamin.. Moga sis pon diprmudahkan brsalin dan selamat smuanya 😊

Smoga sist dan baby shat wal afiat..smoga sist dbri kkuatan utk mnghdapi smua nie..srta diprrmudahkan insyallahh

5y trước

Amin... Tq sis😇