First baby. Weeks 36. Berat bby kecil 2 mggu. EDD - 13/9.

A lit bit sedih. Confuse pn ada. Msa 35w tarikh 4/8 scan berat bby dkt BMC, doc ckp bby okay, berat bby pn okay sbb dh msuk 2.6kg. Then mggu ni 17/8 ada appointment kt kkia, so misi n dr srh scan utk review pkembangan so sy pegi ke KPJ mmg tmpt slalu sy bt scanning dr kt kpj tu ckp berat bby kecik 2 mggu dari yg spttnya, which is 2.4kg only and dia ckp xokay sbb brt kcik, so dia srh dtg balik next week utk scan lg tgok pkembangan ada prubahan x. Sbb klau x prubahan pda pkmbangan bby myb kena admit awal, bsalin awal.. Then back to kkia tnjuk rsult scan and dr dkt kkia tu ckp plak brt tu msh okay lg. Hmm.. Confuse pulak smpai sy xtenang ht ini mengenangnya. Mmy² due bln 9 ni ada x alami benda yg sma mcm sy. Any recommendation utk sy tmbh berat bby? Btw. Sy pn on gdm. So far manis under control.🥲#firstmom #firstbaby

1 Trả lời

time doc pakar dr hospital scan 34mggu 4hri bby sy 2.8kg.. skrg 35mggu 2hr scan dkt swasta baby still 2.8kg.. sy pon confius.. due 22/9..