Hospital Shah Alam vs Hospital Serdang

Haii mummy2 semua.. Boleh tolong suggest kan tak hospital mana lagi ok antara dua ni.. Please ya bantu saya.. Saya tak tahu mana lagi ok..

1 Trả lời

maaf puan saya kurang psti ttg ini..tp ada kata shah alam lg better dr serdang..wallahualam..hrp jika ada mommy dkt tAp bc status puan ni..dpt mereka share ttg pnglmn mereka dgn puan..

4y trước

alhamdulillah..😍😍😍tahniah puan..mg puan dan anak sihat sntiasa Allahuma aamiin..sm2 kasih 😉