Bila kita boleh beli barangan baby ??

Haii momy semua mas nk tanya bila kita boleh beli barangan baby ye? Mas baru 5 bulan minggu 21 hari 4 .Ank 1st xthu pape tunjuk ajar momy semua ...

1 Trả lời

Kalau jenis takda savings and baby first boleh start dah beli barang sikit sikit. sbb banyak benda kita nak beli kan. so kalau beli start sekarang takda la terasa sangat awak start beli set berpantang dulu ke, lepastu nnti next month beli katil baby pulak. baju baby last last nnti baru beli, tunggu jantina dah betul2 confirm