kerap membuang air besar..

Haii moms latelly ni sy kerap membuang air.besar bkn cirit birit.. dlm sehri misti membuang..adkh itu.tnde2 nk bersalin.. sakit tuh adelh.kdg2 dtg..cm letrik jp.je lh.. now 38weeks3dys

2 Các câu trả lời

Sy drp 28w mmg sehari dlm 3-4 kali membuang.. dh hujung² nie rasa je nk membuang tp xde nk keluar apa pn.. huhuhu

Sy ritu rsa nk mmbuang.. rupanya jln dh 7cm. Lain yg nk kluar 😅. Nurse ckp klau lawas sgt hati2 bolei jd slah 1 tnda