Ciriti birit pada usia 35weeks

Dlm minggu ni sy perasaan mula kerap membuang, rasa cirit birit la.. tanda nk bersalin ke? Atau tanda awal bersalin ya? 🥹🥹#SeriusTanya #advice #firstmom

1 Trả lời

So far last month sy cirit birit 2 hari, hari ke 3 perut asyik memulas je sy pikir sbb dh cirit xlalu mkn tu perut memulas. Then pergi klinik, doc kt kk check jln dh bkak 4cm trus naik ambulance ke PAC, msuk LB 4 jam cmtuu trus bersalin. Klau sis rasa xsdp perut better pergi je klinik.

3mo trước

Perut tkdela memulas.. selalu lepas makan je terus membuang.. najis tk berketul, selang 10 minit yg sama jugak. Just rasa nk membuang tu mcm dh tahan lama..