Period lewat 3w

Haii mommy2 , sy dh lmbt period 3w . Tp cek upt -ve . sy jenis yg akan period tiap bulan , cuma kadang lmbt kdg cpt dri tarikh period . ada yg sma tak macam sy ?

Period lewat 3w
10 Các câu trả lời

sama sis saya pun dulu kadang period mcm tu. sis boleh ke klinik bagitahu ada masalah period nanti doktor akan check kalau ada masalah apa2. kalau sis rasa tak mengganggu pun benda tu, sis tunggu after lagi seminggu ke, check semula UPT kalau belum datang period. sementara tu banyakkan exercise/berpeluh, minum air banyak. saya dulu kalau saya rajin exercise, period saya elok

Sma, tpi tengah breastfeeding anak sulung. So for me mungkin hormon terganggu kot, dpt -ve juga. Plan nak buat ultrasound scan utk bahagian rahim dgn ovaries just in case, sebab ada pregnancy symptoms semua takut ada pertumbuhan lain. Stay safe mommy.

Cuba awk try check lg seminggu guna brand lain mcm clearblue, sbb sy period tak pernah regular. Kadang 6 bulan tak dtg. Tapi haritu terasa lain sikit terus check mmg naik 2 line

8mo trước

ce beli dip n tell sy serasi dip n tell mmg akn naik.

Saya pun penah kena mcm ni, mkin time tu sy demam teruk dan byk mkn ubat jd kacau period, last2 period keluar, tp sabar je sekarang tgh tunggu masa nk bersalin je huhuhu

sy pun alami isu ni sis. Baru 7m+ dari czer mac tahun ni. Ni 2minggu 5 hari dah delay period xdtg2 . Cek 2x upt -ve . So sy akan cek2 jugak minggu akan dtg cemana

saya 2bulan skali period.. 2pass month saya check esok nya saya period ni 2 month xda period when i check dia jadi double line 😅

8mo trước

tq sbb respon sis 🥰 smoga kita smua d permudahkn urusan 🤲🏻

Mybe kandungan baru nak jadi. Try lagi guna upt yg sensitive clearblue atau dipntell

8mo trước

tq sbb respon sis 🥰 smoga kita smua d permudahkn urusan , 🤲🏻

peg klinik check.. tkot ade msalah lain..

8mo trước

baikk sis , tq sbb respon 😊

try cek upt brand lain

8mo trước

baikk sis , tq 🥰

sama mcm saya sis…

8mo trước

semoga ada rezeki untk kita sis 🤲🏻