Nak tahu tendangan baby breech /songsang

haii mommy² semua . siapa ada pngalaman baby breech/songsang . rasa tendangan baby tu selalu dimana ya .. kdng keliru ni sbb rasa tu ada dmn² .. (NAK TAHU JUGA KLAU KEPALA BABY TURUN BAWAH ? )

1 Trả lời

berapa minggu dah sis

2y trước

awalnya sis dapat tarikh ecv.. saya dulu breech 35w, tggu 37w scan lagi dah turun bawah.. jgn risau, banyak² bersujud.. berdoa.. in syaa Allah turun nanti.. nanti dr akan scan lagi sebelum prosesur.. harap dah turun nanti . semoga dipermudahkan urusan