mum

Haii Mommy smue .. Nk tnye .. Mse nga prgnant ni mmg kte akn krap buang air kcik ke ???

8 Các câu trả lời

yup bila pulak da masuk 7 bulan ke atas.. dpt pulak if mommy suka mnm air mineral.. sy dlu, rasa mcm nak tdo je dlm toilet if malam2 tu ke tandas..

sy awl2 pregnant kerap kencing. masuk trimestsr kedua dh okay. tak tahu la nnti trimester ketiga mcm mna. huhu bertabahla yaa ..

Ye . Lagi² bila dh masuk 3rd trimester . Rasa mcm nak tido dlm bilik air .. Asal berjalan je , mesti nak terkencing 😅😅

Ya, kerap. Nanti in third trimester when baby size is bigger lagi mudah rasa nak terkencing.

Ye sy sehari x tahu lah berpuluh kali rasanye

Ya...sbb penolakan baby ke pundi kencing ibu

Aahh.. sebab baby tekan pundi kencing

Yap..