haii mommy smue🥰.. nk tnye.. 29minggu bermakna berapa bulan kandungan yer??😅

6 Các câu trả lời

Cara paling senang ingat ikut 1 bulan = 4 minggu. Jadi 29 minggu dah 7 bulan 1 minggu. Ni cara paling mudah nk ingat drpd ikut yg pregnancy calendar tu pening sikit, bg saya la.

sis,nak jadi ibu kena rajin cr info... sebulan kan ada 4 minggu..ha darap la 4 minggu tu..

nak senang google je 😂 hamil 29minggu berapa bulan.nnti tekan image

7 bulan lebih

7blan 1minggu

Bahagi 4 je sis😃

3y trước

29bahagi 4=7.25