Baju discaj

Haii mommy.. maaf sy nak bertanya soalan pelik sikit. Boleh ke kalau sy nak pakai tudung merah semasa dalam LR / wad? Atau baju merah masa nak discaj dari hospital? Ada pantang larang code warna pakaian x kat hospital? Pernah x mommy pakai merah kat masa bersalin / warded / discaj? Yg datang checkup tu xpe rasanya. Sbb sy pernah dgr xboleh pakai merah ni sbb code warna tu.

2 Các câu trả lời

tak pernah dengar pulak sis pakaian ada dress code warna untuk masuk hospital ...

2y trước

ohh.. maksudnya xde masalah la kot kan 😅

pakai jela warna apa pon. janji pakai baju. jgn x pakai baju sudah.

2y trước

hahaha baikk