Baju dalam wad

Hai morning momies.. sy selalu nampak orang buat checklist kain batik & baju utk bawa ke wad. Sy nak tanya, dlm wad mmg xpakai baju hospital yg pink tu ke? Kena pakai baju sdiri & kain batik ke? Sbb sy nak minimal kan barang2 nk bwk ke hospital. Kalau xpakai sy xnak bawak la..

2 Các câu trả lời

mcm sy duduk 5hari. lepas bersalin. sbb baby kena tahan 5 hari. hari 1st masok dgn hari 2nd je pakai baju pink tu. lepastu semua baju sendiri awak

2y trước

sama2 awak☺️. no problem. ha'a kena prepare. incase kita kena tahan. sebab kita pon xtau condition kita after bersalin☺️. sy utk 2nd baby ni pon sy prepare baju awak. sy prepare dlm 3psg. sbb kali ni sy ada gbs+. jadi xsure baby akan kena tahan ke tak. yg 1st haritu sbb hmpir kena ceaser. tp dpt normal dlm bilik operate. baby nafas laju dn dh tertelan najis. tu yg kena warded 5hari.

baju n kain batik tu pakai masa discharge jee. dlm ward pakai baju pink tu.