Jus mamariam

Haii mommies . Sy nak tanya kat sini sape yg minum jus mamariam ? Boleh share feedback x ? ada yg ckap boleh hilangkan mual . Proses bersalin pon lancar . Hb cantik . Kongsi feedback please . Sebab sy alahan teruk bru 7weeks. Mcm nak try jus mamariam kalo mmg boleh bantu alahan sy niy

16 Các câu trả lời

boleh try dlu, sbb kawan sy amalkan jus mamariam dr awal preggy sampai dia beranak sesuai dgn dia, hb pon xdrop, mabuk² pon kurang kata nya