Jus mamariam

Haii mommies . Sy nak tanya kat sini sape yg minum jus mamariam ? Boleh share feedback x ? ada yg ckap boleh hilangkan mual . Proses bersalin pon lancar . Hb cantik . Kongsi feedback please . Sebab sy alahan teruk bru 7weeks. Mcm nak try jus mamariam kalo mmg boleh bantu alahan sy niy

17 Các câu trả lời

sy minum mamariam.. alhamdulillah.. mmg oke.. alahan sy teruk smpai masuk bulan ke 6..bile minum mamariam, alahan oke dan hb pon oke

Saya pun try jus ni. Tapi tak serasi sebab mabuk saya makin teruk. Ni sekarang dah habis 1st trimester. Try jugak. Still tak serasi.

Awal² dulu pernah minum 2 botol, bagi sy tk de perubahan pun untuk alahan 😂 tp untuk hb ok laa hb maintain je 11 ke atas..

Saya minum mamariam... Alhamdulillah kurang mual2 tu... Boleh cuba sis

Makan sumber semulajadi je. Jus2 komersial ni mostly tinggi gula😩

ikut atas orang jugak sis, macam saya tak sesuai.

8u f ug eh.. fb fhbf hbf v bf