Nak Tahu

Haii mommies. Nak tanya mommies waktu pregnant suka makan asam atau coklat? Kalau kerap makan coklat atau asam takpe ke?

18 Các câu trả lời

Sy kerap makan coklat sbb benda lain tkleh makan sangat. Lebih kepada benda manis. Sekali check air gula tu result dh border dah. Terus taubat makan benda manis 😂

Sy masa pregnant suka mkn coklat,aiskrim coklat,biskut coklat..berat bdn cpt naik..kne kurangkn lah,mkn bpada2..

Suka manis2 lebih dr masam. Kalau manis2 tu kena kurangkan. Masam tu make sure tak over kang sakit perut pulak

X salah nak makan cuma kurangkan lah sbb coklat tu manis. Dan klu asam elakkan asam jeruk.

Time prgant sy suka makan manis2..skli bby kluar boy la pulak..ingatkn gegirl😂😂😂

Saya awal preggy mmg mulut nk asam je. Masuk 8w tak nk asam dh. Lebih suka kismis& badam

Kalau boleh coklat jangan kerap sangat sebab manis takut nanti sangkut kencing manis.

Suka masam2. Sedangkn sy mengemar coklat. Tp x heran dah dgn coklat skrg huhu

Sy minat coklat jgk.. tp klu utk snacking sy amik dark choc.

Asam..x suka benda manis..makanan pun nk rasa masam²..