keputihan coklat bercmpur darah

haii momies smua , Adaka yg pengalaman mcm sya .. Haritu 20/3 cek upt double line , happy laa sy sruh suami belikn asic folic dkt farmasi .. esk paginya sy mkn . dan trasa perut mcm lain .. tp sy xhiraukan . lpas tu rasa kramp sngt . tngk sluar bsah ..pg toilet cek . Laaa dtng bulan . upt tu skdar mnyenang kan hati . mngkin hormon xstabil . sbb sy da x dtng bulan genap 1bulan . mmang ingt preggy . tp tdk . persoalan sy . sy dtng bulan hari tu 21/3 haid mcm biasa . dlm 6hari haid . lpas tu kring . lpas 3hari sy brsama suami . dn sy dpati ada keputihan bwrna coklat bcmpur drah .. sy ok lg mngkin blm kering btul . 2hari lpas tu sy bersama suami lg . dn sama ada kputihan coklat bcmpur darah . smpai laa hari nee masih ada .. sy mngelak untuk dkt dgn suami . sbb sy takut ada apa2 msalah . tp ktika brsam suami sy tiada rasa sakit apa2 lngsung tda tnda apa . cuma kputihan yg bcmpur drah tu yg buat sy rasa tkut adakaa yg pngalaman mcm sy . kputihan cklat bserta drah . apa pnca dia yaa . seriuss takut ?

1 Trả lời

Saya cdangkn sis pergi KK atau hosp utk kepastian sbb saya pn igt saya period rupenye mengandung.