DAFTAR KELAHIRAN

Haii momies semua , saya ada pertanyaan tenang daftar kelahiran , mana tau ada yg berpengalaman.. bgni , mil sy bru lepas besalin, tapi baby meninggal dalam perut so mcm mna perlu isi daftar kelahiran lgi atau trus urus surat mati ??

1 Trả lời

Biasanya kena ada sijil lahir baru boleh buat surat mati...cuba awak call jpn area awak untuk confirm balik sebabnya kena tau baby dalam berapa bulan..macam saya keguguran tiada buat sijil lahir atau mati.. tapi saya punya 6weeks so tak tau la...better tanya jpn terus