Due sdh sampai tp msih xda tanda" anak pertamaa

Haii mau tanyaa,hari ni pptnya due sy 6 mac,tp still xda tanda" pecah mentuban atau lendir campur darah. perut balik" mengeras dn sakitt,tukar posisi tdr atau mau tidur tenang pun x dpt sebab asyik pandai dtg" sakit perutt.. mau tau ituu tanda mau besalin sudah kaa atau belum??😭 Bingung nih

1 Trả lời

tak semestinya nak bersalin tu ada darah atau air keluar sis. perut kerap mengeras pun boleh jadi tanda juga. mcm sy,perut mengeras kerap dan sakit pinggang,dtg hosp dah 3cm. doktor pecahkan ketuban d hosp. sis dtg la ke maternity ward,nanti nurse akan cek bukaan

2y trước

syukur la sis. mudah²an sis cpt bersalin🥰🥰