Due 14/6 xda tanda

Perut mengeras tapi xda tanda nk bersalin tp mengeras kejap ja lpstu hilang. Ap mksudnya ye ? Ptut g hosp x sbb dtg on off.

7 Các câu trả lời

awk mcm saya jgk mengeras saja , tapi lepastu hilang sekarang makin kerap kne malam , tapi belum 5 minit sekali nurse n doc pesan pada saya 5 minit sekali bru dtg . sbb haritu sakit 10-15 minit dan ada tanda lendir dan darah dia suruh balik..

3mo trước

Sy mgeras tp xda tanda apa sbb tu was was nk g hosp

contractions lah tu, tapi ineffective contractions. tak perlu ke hospital lagi. kalau dah makin kerap dalam selang 4-6 minit sekali & sakit, consistent sejam dua, baru ke hospital.

3mo trước

Aduh takutnya induce

saya due 7/6 haritu dan smpai skg masih belum bersalin lagi, 12hb dah kena serah diri. Tanda bersalin pun perut mengeras dan spotting coklat tu je berapa hari ni

3mo trước

sama, saya pun 20hb jugak kena serah diri. harap baby keluar sbelum tuu yaa

due saye 12/6 tapi lgsung tak ada tanda tanda . saya try makan nanas tapi tak banyak, pagi besok dah turun darah, malam tu dah bersalin .

3mo trước

due kita sama tapi saya dh brsalin 29/5 haritu hehe.. itu pn sbb pksa pecah ketuban sbb dr syak bby besor..arghh seksa bila ingat balikk

Datang jak ke PAC sis mc saya baby kurang gerak sama perut mengeras doktor cadang induce

sy Pon sama mcm ni.tp xda tanda apa pon.14/6 kna serah diri

3mo trước

Takutnya. Smoga dipermudahkan urusan kita semua amin

false contraction.