36 Weeks 1 Day

Mau tanya, kalau perut asyik mengeras dn pergerakan makin bekurang tp xda tanda2 keluar dri vagina, tu kontraksi palsu ka? Atau tanda bahaya?

1 Trả lời

jika perut mngeras stiap 5 minit ia adalah tidak normal..serta bby kurang 10.tendangan...jika ia berlaku..jd puan prlu prgi ke hsptl tuk dptkn pantauan dr doc n nurse dgn guna mesin ctg utk tw keadaan bby dlm kandungan ok atau tidak..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

terima kasih info