Persediaan bersalin

Haii mamy.. skrg sy preggy 30w. Due bulan 3. Persediaan brg baby da ada,mcm baju,napkin semua belum basuh. Bila ok ek start basuh n packing. Nak basuh skrg mcm awal pulak,lg 10w ?

40 Các câu trả lời

Saya due 6.03, brg2 dah beli tggl skit2 jela yang lom beli...erm dlm bln ni baru nak basuh baju baby tgh tggu aura rajin dtg😝

Sy 33weeks da bli dah smua brg bby,, tp lom bsoh lg.. suami kata tgu dia cuti nk bsoh n kmas bju bby sme2.. dia pon excited😅

Boleh dah start basuh xde la awal pon dah masuk 3rd trimester ni kita kena prepare incase kena beranak awal ke benda x dijangka.

5y trước

itu laa siss.. tp harap2 x terlalu awal laa baby kuar. awal 2-3hari pon okk. heheeh

sy masuk 36w dh, baru setel basuh membasuh...basuh jemur lipat2 packing2 terus yg mane nk bwk g spital nanti...😉😊

Siap dah bsh n lipat je. X ltk dlm beg pun lg. Sy sejarah bersalin awal smpai sebulan awal. Jd kna siap awal2.

bsuh awl2 t xkalam kabut.. sy beli terus basuh smpan .. abg2 nya jakun hari2 tnye bila bby nk keluar.. menanti hari

5y trước

aamiin3x.. sama juga sis yee ☺️

Xpe..blh je sdia awal², sy pom cmtu jgk 30w da siap bsuh n pcking😊, mne la tau kot² bby kuar awal😀

lbh baik bsuh skit2 dr skrg sis..sbb kita xtaw ape nk jd tkutla bby nk kuar awl plak ke an..

Saya beli masa 28w.. terus basuh.. pack.. masuk dlm kete terus.. anak pertama dulu keluar awal..

Mas pregnant 31weeks.. barang2 semua dah standby simpan awal2 dalam kereta😄😄due 11.3.20..

5y trước

😍😍😍