Baby Preparation

Hi, first mom here! Currently 30w 6d. Nak tanya, usually bila ibu² start prepare barang² baby? Cth: basuh brg baby, basuh baju baby, prepare beg bersalin & etc. Ada terbaca post² lama, start 30w dah start prepare sebab bersalin dalam 32w-34w mcm tu. Tapi due saya mid Feb 2023 nanti.

1 Trả lời

sye 30w bru nak crik brg hari tu😂32w bru basuh baju2 dia semua. 34w bru kemas beg nak bwk pegi hospital. 39w bersalin.