Persediaan barangan ibu dan baby .

Haii mama ibu mummy semua . Nak tanya , macam mana mumnys semua buat persediaan barangan baby dan ibu ya ? Boleh share kan ?

2 Các câu trả lời

saya suka pergi expo baby atau pasaraya. di setiap kedai ada disediakan senarai barang keperluan ibu dan bayi. saya beli ikut senarai tu je. saya pastikan semuanya dibeli sebelum kandungan 7 bulan dan beg dah standby dalam kereta.

2y trước

wahhh baikkk . thankyouuuu sis untuk informasi ni . saya baru pertama kali jadi ibu jadi tak tahu sangat apa yang perlu dibeli .

saya alhamdulillah, kakak banyak bagi brg2 baby.. so tinggal beli sikit2 je keperluan baby dan beli keperluan sndri utk bersalin nnt

2y trước

saya pun 1st mom. jadi mna2 keperluan mcm bag, carseat kakak bg.. jimat lh sikit, boleh start mmbeli dr skrg sis. atleast boleh beli pelan2 dan sikit2.. tak lh terasa sgt duit keluar tu 😁