hai ibu2 ..sya nk bertnya sya pregnant dh msuk 7w 2d saya teringin nk minum aiq barli ...xpa ka ..

haii ibu..sya nk bertnya sya pregnant dh msuk 7w 2d sya teringin nk minum aiq barli..xpa ka

4 Các câu trả lời

Ikutkan bab makanan dan minuman ni, kalau tak alergik dgn benda tu kita boleh consume. Dari segi medical lah. Tapi barli ni mmg ramai suggest minum sbb elok, dan boleh elakkan/control kencing kotor.

3y trước

ok tq

boleh minum! tapi barli yg rebus sendiri kalau boleh jangan letak gula, kalau nk letak gula, letak sikit je. elok untuk kencing, and mmg bagus. Dr sy recommend sy minum air barli yg rebus sendiri hehe

3y trước

ok tq sis

Xpa minum ja. Bagus air barli, plus ada yg kata it’s a good alternative utk control kencing kotor. But 🤷🏻‍♀️

3y trước

ok tq

xda apa2 sis.. boleh google kebaikkan air barli untuk ibu mngndung

3y trước

ok sis tq .😘