Sya pestime minum air barli,minum air atau dgn kekacang tu?.makbapak sya dh xda,sya cari info sndiri

1 Trả lời

Terpulang. Ada yang minum air saja. Ada yang minum air sekali dengan buahnya. Macam saya kalau minum air barli, buah tu mesti letak banyak separuh cawan hehe.

1y trước

ada bgtau kalau minum air barli ni, gula / darah / kencing ,nnti result normal.so tadi sya ambik air gulaa ..jadi kemarin sebelum puasa tu sya minum air barli ni banyak2 heheheh ..