bacaan bsp

haii ibu2..mccm mana ya nak cantikkan bacaan bsp tu ??..pagi td bacaan 6.6 lps tu tgahari 5.3 ptg td 5.2..nti jam7.30 kna prgi kk lg cek bsp lg skali??..bingung da mau buat apa..sya mnum bnyk air je lgsung x sentuh makann berat brekpes pgi td pn mkn mee tu pn beberapa suap sja..misi kt kk bising2 dgn sya sbp bacaan bsp x cantik..ada petua x ibu2 yg ada pengalaman gdm msa hamil apa yg ibu2 amik dlm diet ??..tq ?

30 Các câu trả lời

bacaan pagi tu mmg degil nk trun..tu sbb sy pon skrg kna ambil insulin blah malam 6 unit..baru le turun 4.9 pagi.

ni rujukan untuk yg ada gdm bila mengandung..skrg hos ada sesi penerangan kpd ibu2 mengandung yg ada diabetes..

Try minum air lemon... Sy klo buat bsp mmg xmkn...selang mse yg pjg ckit br mkn.. Mmg seksa la ckit hri bsp

Mkn ikut saranan misi suku suku separuh x sis? Karbo suku, protein suku, sayur separuh.

Cantik bacaan gula pagi 5.3..2 jam selepas makan bacaan 6.7...ada mkn apa2 ubat tau on insulin?

nk tanya mcm mana nk bg bacaan bsp cantik . sy hypo je. pdhal mkn je . 3.8 dgn 4.1

Sbb sis mkn mee...karbo tgi tu...mnum teh kosong tnpa gula insyaallah bacaan turun...

4y trước

Teh kafein tak elok untuk hb n ti jadi rendah.

Saya chek bsp td 5.5 pg,tghri 5.2 . mnum air lemon tnpa gula trus turun

Kena stop makan 2 jam sblum ambik darah..bykkan minum air kosong.

Hai sis... Mee paling tinggi karbohidrat , Sbb tu tinggi bacaan.