Nak tanya pendapat ibu2

Haii ibu².. Sy nak tanya pendapat ibu² kt sni kalau kte tk hamil perut kte akan berdenyut jugak ke mc ibu² yg hamil, kadg selow kdg laju..sebab scan tk nmpak..jgn kecam ye sekadar ingin tahu #mohon share pendapat ibu² #Terima Kasih pada ibu² sudi ?

2 Các câu trả lời

sis ada buat upt test ta ? klu hamil, in shaa Allah merasa la mcm ibu hamil klu ta hamil, kot otot nadi berdenyut ja kot, and perasaan kita ja

5y trước

Ya sis dh chek tp hanya nmpak kantung kosong

Yg berdenyut tu nadi kt perut kita. Bkn baby yg berdenyut even tgh pregnant.