Pencuci muka

Haii ibu2 semua..nk tnya la pencuci ape yg ibu2 pkai time pregnant nie yea ?? yg ssuai utk muka jerawat dan brminyak tp selamat digunakn utk ibu pregnant.. #ingintahu #bantusharing

1 Trả lời

cari utk kulit sensitif & jenis gel dan takde buih.. kalau pencuci yg bersihkan semua minyak dkt muka x elok sbb bbrp jam nanti minyak makin tak terkawal.. kena try and error jgk sis.. mcm sy suka pakai brand simple botol hijau tu