Minta pendapat

Haii ibu² Selamat ptg semua . Ada due bulan 7 yang dah bersalin ? Ikutkan sya sudah 36minggu semuanya serba tak kena nak pusing pun sakit . Baby pun kurang gerak p scan haritu doctor kata p hospital kalau keqap kurang bergerak tapi malam² ok ja gerak sya tak pergi hospital pun lagi . Lagi satu perut keqap mengeras baring sebelah kiri pun kadang mengeras rasa . Tengah tgu tanda baru nak pergi hospital . Ada tak macam sya sekarang ni ? Terima kasih Komen ya #ingintahu

1 Trả lời

normal sis kerap mengeras dalam 2 minggu mcm tu, pastu end up dah ad tanda bersalin