bby twins....

Haii ibu²... Mse kndungan sy 7mnggu.. Doc sah kan sy preggy twins... Sbb dh nmpk 2jantung ... 2 kantung... Then mnggu ke 8 buat buku pink kat kk... Doc kk pon sah kan nmpk 2uri 2jantung n 2kantung..... Doc kk suh refer pkar.. Mse 10mnggu doc pkar sah kann ada 1bby jeee... 1bby lagi xmnjdi.... Boleee jdi mcm tu keee ibu² skelian...... Sy xpnh bliding....

1 Trả lời

Blh mommy. Baru2 ad dgr sharing doktor imelda kt tv. Mmg ad kes mcm tu. And body kita akn serap baby tu so dia dissolved mcm tu jew kt bdan kita