Keputihan Berbauu ?

Haii ibu ibu semua.. Nak tnya. Normal ke kalau tgh pregnant kluar keputihan yg berbau? Setiap hri... ? ada jln penyelesaian tak??

2 Các câu trả lời

Tk normal tu. Nnt masa cekup bgtau nurse. Nurse akan refer doc. Biasanya doc akan buat ujian swab dlm vagina nk tgk ape masalah nya. Saya pernah buat, saya ada keputihan, xberbau, tp byk dan bewarna kuning. Saya disahkan gbs+.

5y trước

Ooo faham2. Tq sis. Sgt2 membantu 😊

normal keputihan masa pregnant tapi tak normal kalau berbau dan warna lain..