keputihan

Nak tnya ibu dekat sini,normal ke kalau ada keputihan ketika pregnant?keputihan pekat susu tapi tak berbau.cuma tak selesa.. #firstbaby

2 Các câu trả lời

Sentiasa pantau warna kputihan...kalu putih susu normal perubahan hormon..kalu gatal,warna kuning @ hijau kena bgtau doc @ nurse...tadi checkup doc ckp keputihan akan buat perut slalu mengeras...sy dah 36w pun masih ade kputihan dan betol perut slalu mengeras...

5y trước

Btl,klau ada keputihan je mst perut akan kembung dan tak selesa..

saya pun ada keputihan ketika prgnt..tp misi dan doc ada bgtau..kalau dah kuning,coklat bgtau..