Boleh taw x ni apa?

Haii ibu ibu .. ade x anak2 ibu dalam nie jadi macam anak sy seperti dalam gambar tu? Puas sy fikir anak kena ape.. nak kata gatal xnampak ank menggaru. Nie pon taw petang td pengasuh wasup bagitaw baby gatal2 kt belakang badan. Malam tadi rase macam xde pon. Runsing sy tengok.

Boleh taw x ni apa?
8 Các câu trả lời

sama dgn baby sy, sy pn xthu apa yg gigit dia masa di taman.. sy cuma sapu sudocrem sis, amik seminggu lebih jgk nk baik then mcm berparut sikit (gelap)

Sy rasa kena gigit serangga..mcm semut charlie ada gelembung2 kt kulit kalau kena..ni mungkin semut biasa,kulit baby kn sensitive..

same sis gan ank sy...sy sapu krim snow treatment je..t bende tu mati n kering..pastu dye ilang .

mcm kne semut charlie je. bwk p klinik cpt. kesian sakit tu

Rupa mcm eczema, bawa jumpa pakar kulit sis

cuba bawa prgi klinik pakar kulit kanak2

cuba pi klinik

macam kayap