Gatal2 badan

Hai ibu², sy nak tanya. Knpa ya sy jadi gatal² kat tangan, peha, dada, belakang badan. Sy skg dh 33 weeks. Ada ibu² yg sama mcm sy x?

7 Các câu trả lời

sama macam saya. naik gatal2 biji air punya sedih time tu fuhh pegi klinik dktr suh tukar sabun mandi guna lifebuoy merah dgn beli ubat gatal2 kat farmasi alhamdulillah baik da.

sama sis..masa tu tak sbrapa suka guna lotion,tapi biila perut,blkang bdan..paha,dan bhgian payudara sya rasa gatal smpai kuliit mngering baru skrng sya rajin sapu lotion..

masa anak first jadi mcm tu. siap pakej hitam celah2 kat badan. skang ni tgh tunggu jugak kot muncul ke

alahan mengandung. dulu saya mcm tu jugak. sapu minyak utk badan atau losyen yg xda bau.

Samelh saye dh 30 minggu.. asik gatal jer area kaki betis peha nii.. 😅

2y trước

Mlm td nk tdo xblh, sampai ke betis pulak gatal². Pregnant ank first x kene cmni

kulit kering kot. sapu minyak mcm bio oil.

sama😢😭

2y trước

Mlm nk tdo makin byk sampai betis, lengan, prengnant ank first xkene cmni 😭