bsp test

Hai..Hari ni kena buat bsp test sbb sangkut minum air gula hari tu, pukul 8 5.4, pukul 12 6.3, nak makan apa ye..perut lapar ni, pertama kali mengandung dan sebelum ni memang tak ada kencing manis. Petang nanti nak cek lagi...risau.

2 Các câu trả lời

makan biskut wholemeal..n pilih yg paket dy tulis 1hidangan 15gram karbohidrat..n minum susu skim dr sunlac utk sarapan..kalau tgh ari mkn nasi 1penumbuk,lauk n sayur n buah..mlm pun sama mcm tu..cari buah x manis..blh snacking antara mkn tgah ari (dlm waktu 10pg)atau antara mkn mlm(dlm pukul 3 atau 4ptg)..

Lepas pukul 8 xmkn ke?