Rasa menyucuk

Haid sye dh lewat 14hri...hari ni hari subur sye....pinggang sye rase lenguh, sendi2 rase menyucuk je...agak2 kenape ya...dah test upt 3hari lepas tp -ve... Skrg sye rase mual, pening kepala....dekat rahim ad rasa krem manja2#ingintahu #pleasehelp #bantusharing #seriusnanya

1 Trả lời

Hmm mgkin hormon sis kot sbb tanda2 pregnant tu mcm ada pada sis, tapi bila cek upt negatif ye. Kalau sis rasa was2 sis boleh cek pergi jumpa doktor, risau bnda lain plak. Moga urusan sis dipermudahkan Allah amin🤲🏻❤️

3y trước

satu lg period sye normal setiap bulan...semoga ad rezeki kali ni 🤲🏻