Kelengkapan Ibu Berpantang

Hai..boleh tahu tak ape kelengkapan ibu nak berpantang?maksud sy yg tradisional n moden,bengkung,air akar kayu,selain tu ape ye?boleh tlg listkan tak?sorry bnyk xtahu bakal keluar anak first🥰

2 Các câu trả lời

boleh google ye. banyak keluar nanti kat google tu. kalau nak cite memang 1 hari pun tak habis persiapan barang2 ibu and anak nie. nak senang buat list apa yg nak dibeli nanti senang nak tanda. kat google pun banyak jugak checklist boleh copy je pastu print.

Disposable panties Tungku Stocking Nursing bra Maternity pad