Details Scan

Hai..boleh sesiapa share tak bila boleh buat details scan yee..mmg kena buat kt klinik swasta ker ataupun government pon boleh? kalau swasta berapa yee harga nye ##ingintahu #firstbaby #pleasehelp #bantusharing #firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

Hye sis! Elok buat waktu 20 weeks ke atas👍🏻 Saya buat haritu details scan waktu 21 weeks. Buat kat klinik swasta area saya dalam RM50. Sebelum ni ada scan gender waktu 19 weeks kat klinik kerajaan. Tapi hauk mesin monitor scan dorang barang dah lama tak nmpk jelas. Tu yg pegi swasta jgk buat scan details terus tau semua termasuk gender🥰

3y trước

Ada jugak sis, tapi kalau klinik sis tu okay scan dorang nmpk jelas sis pon puas hati better buat situ je la. Hihi saya case sbb tak puas hati, lagipon doktor saya tu sendiri syorkan buat details scan di swasta sbb dia pon tau monitor scan dorang brg dah lama😁