makanan bayi

hai..baby sy otw 6 bln..brape ye sukatan prmulaan utk baby baru nk mkn? brape sudu blh bg? brape sudu air? brape kali sehari blh bg mkn? lastly...waktu bila nk bg makan n waktu bila nk bg susu (bf)? #firstbaby #pleasehelp #ingintahu

3 Các câu trả lời

Sis blh join group HAPPY BABY FOODS Malaysia dkt Facebook.. Dkt situ bnyk ilmu pasal mknn untuk ank kita.. Nnti ank sis dah blh mkn, bnyk resepi masakkn untuk ank mngikut umur ank😊

3y trước

oooo .ok2 tq ye sbb share!