sakit kepala

hai momy,,saya pregnant 8week. before ni saya xde muntah2 or sakit kepala. tpi 2/3 hari ni saya sakit kepala sngat2...badan rasa bnyak angin...nak makan ubat or panadol xboleh...momy2 ada ke petua untk kurangkan sakit kepala?

3 Các câu trả lời

Sama mcm sy sakit je kepala rasa hari2..suru husband tlg urut bila da sakit sangat..untuk makan ubat tu tak berani sgt, so just tahan jela klau sy dan balik2 mengadu kat suami biar dia ikut sakit kepala skali tertransfer 😂 ..apapun bykkn rehat dan banyakkn minum air ❤️ be strong ye mommy ! Hugs

2mo trước

tenkiu momy❤️

sama la sist, sakit kepala tu mcam badan banyak angin, terasa berat kan? klau sye bawak gi tido je sist,ataupun minum air suam...

kenapa pulak tak boleh makan ubat. panadol tu la paling selamat nak makan. kalau sakit amik je panadol

2mo trước

betul saya tanya doc boleh je ambil if terlalu sakit.